2020 Yılı Toplum Çalışmalarımız

 

1) Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN'ın, Merkez Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Müge KANTAR DAVRAN'ın ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Prof. Dr. Nüket ELPEZE ERGEÇ'in katılım sağladığı; 15 Ocak 2020 tarihinde Seyhan Kaymakamlığı başkanlığında düzenlenmiş olan "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalıştayına" ait haber için lütfen tıklayınız.

 

2) Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Burcu AVCIBAY VURGEÇ'in katılım sağladığı; 06 Şubat 2020 tarihinde Kız Çocukları da Çocuktur-2 Projesi kapsamında gerçekleşletirilen "Yerel Ağ Kurma Çalışmasına" ait haber için lütfen tıklayınız.

 

3) Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN'ın, Merkez Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Müge KANTAR DAVRAN'ın ve Öğr. Gör. Dr. Seher KÜÇÜK'ün katılım sağladığı; 10 Şubat 2020 tarihinde Adana Valisi Sayın Mahmut DEMİRTAŞ'ın ev sahipliğinde düzenlenen “Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi”  ile ilgili toplantıya ait haber için lütfen tıklayınız.

 

4) Merkez Müdürümüz Prof. Dr. YARPUZ BOZDOĞAN'ın 19 Haziran 2020 tarihinde  katılım sağladığı "Kadın ve Şiddeti"  panelinin detayları için lütfen tıklayınız.

 

5) 2020 yılı Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Şiddet Önleme Merkezi tarafından 20 Kasım 2020 tarihinde düzenlenen "Farkındalık Eğitimine" Üniversite düzeyinde katılım sağlandı. 

 

 

6) 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü etkinliği kapsamında KADAUM Merkezi tarafından 25 Kasım 2020 tarihinde "Profesyonel Kariyerde Kadın" paneli düzenlenmiştir.  "Profesyone Kariyerde Kadın" paneline ait haber için lütfen tıklayınız.

 

7)  Türk Kadınlar Birliği tarafından yürütülen Türk Üniversiteli Kadınlar Derneğinin de proje ortağı olarak katkı verdiği “Birleşmiş Milletler Kadınlara Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Ortadan Kaldırılması Sözleşmesi (CEDAW)” ve “Kadınlara Yönelik Şiddet ve Ev İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye Dair Avrupa Konseyi Sözleşmesi’nin (İstanbul Sözleşmesi)Yaygınlaştırılması” Projesi Avrupa Birliği tarafından desteklenmektedir. KADAUM bu projede platform üyesi olarak yer almaktadır.

 

8) Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği (CEİD) tarafından yürütülen "Türkiye’de Katılımcı Demokrasinin Güçlendirilmesi: Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İzlenmesi Projesi Faz 2" projesi Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir. KADAUM bu projede platform üyesi olarak yer almaktadır. 

 

9) Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği (CEİD) yürütütülen "Çocuk Yaşta, Erken ve Zorla Evliliklerin Önlenmesi Projesi" Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye Ofisi tarafından finanse edilmektedir. KADAUM bu projeye iştirakçi olarak katılım sağlamaktadır.