2013 Yılı Toplum Çalışmalarımız

 

  • Adana Valiliği, “Sevgiye Uzanan Eller” Projesi Ondokuz Mayıs Mahallesinde okul çocuklarını sokak olaylarından korumak için annelerin eğitimi için aile içi iletişimi ve aile içi şiddet semineri (03/01/2013). Konuşmacılar: Prof. Dr. Gülseren Ağrıdağ, Doç. Dr. Nüket Ergeç. 
                                                                                                                                                                                            
  • “Mobbing ve Çalışan Kadın” konulu panel, Yedirenk Eğitim Kültür ve Çevre Derneği ile birlikte L. Da Vinci projesi (16/03/2013). Konuşmacılar: Hüseyin Gün, Doç. Dr. Nüket Ergeç, Doç. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan.

  • Adana Valiliği; “Türkiye’de Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine İlişkin Ortamın Teşvik Edilmesi” ortak programı kapsamında düzenlenen toplantıda sunum (30.05.2013) Konuşmacı: Prof. Dr. Gülseren Ağrıdağ.

  • Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte “Çalışan Kadınların Sorunları-Medya Örneğinde” konulu panel (8 Mart 2013). Konuşmacılar: Melek Kurt, Sema Erdoğan, Süreyya Uri.

  • Mersin Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Uygulama Merkezi (MERKAM) tarafından düzenlenen “Cinsel Taciz ve Mobbing Oluşumunu Engelleme ve İzlenecek Politikalar Çalıştayı” (25.Ekim.2013).
                                                                                                          
  • Ç.Ü.Eğitim Fakültesi, Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı’nın “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi için öğrencilerle çalışmalar.