2012 Yılı Toplum Çalışmalarımız

 

  • Dünya Kadınlar Günü için Işıl Özgentürk‘ün katılımı ile “Her Zaman Yeni Bir Yaşam Vardır” konulu toplantı (8 Mart 2012). 
                                               
  • Dünya Kadınlar Günü için Öğr. Gör. Münire Akgül yönetiminde Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin gerçekleştirdiği “Çocuk Gelinler” temalı dans gösterisi (8 Mart 2012).
                                                                                                                                                                 
  • Çukurova Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin “Mavi Ev” projesi için eğitim desteği “Aile içi şiddet” konulu seminer (11.06.2012). Konuşmacılar: Prof. Dr. Gülseren Ağrıdağ, Doç. Dr. Nüket Ergeç.

  • Adana,Yumurtalık İlçesi, Yeşilköy Belediyesinin “Yeni Ufuklara Doğru” SODES Projesi kapsamında “Aile içi şiddet” içerikli eğitim seminerinde şiddet ve etkileri konusunda drama destekli kadın eğitimi (27.11.2012).Doç. Dr. Filiz Yurtal, Öğr. Gör. Münire Akgül, Doç. Dr. Nüket Ergeç, Prof. Dr. Gülseren Ağrıdağ.

  • Adana Valiliği, “Sevgiye Uzanan Eller” Projesi Şakirpaşa Mahallesinde okul çocuklarını sokak olaylarından korumak için annelerin eğitimi için drama eşliğinde aile içi iletişimi ve aile içi şiddet semineri (27.12.2012). Konuşmacılar: Doç. Dr. Filiz Yurtal, Öğr. Gör. Münire Akgül, Prof. Dr. Gülseren Ağrıdağ.