2024 Yılı Faaliyetleri


1) 05.01.2024 tarihinde Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde (KADAUM) Merkez Müdürü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN Başkanlığında Adana Kadın Danışma Merkezi ve Sığınma Evi Derneği (AKDAM) ile ortak yürütülecek ulusal ve uluslararası proje işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Toplantı ile bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2)
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konferansı” kapsamında; Çağ Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇAĞKAM) ev sahipliğinde “Cinsiyet Eşitliği Önündeki Bariyerler’’ konulu konferans düzenlenmiştir. Konferans ile bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

3) 7 Mart 2024 tarihinde Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı tarafından Yapılandırılmış Uzmanlık Eğitimi Etkinlikleri kapsamında “Kadına Yönelik Şiddet” başlığı altında seminer düzenlenmiştir. Seminer ile bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

4)“8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği” kapsamında; Çukurova Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAUM) ev sahipliğinde Mithat Özsan Anfisi’nde “Regl Dönemine Çok Boyutlu Bakış’’ konulu panel düzenlendi. Panel ile bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.