2023 Yılı Faaliyetleri

1) TRT Çukurova Radyosunda 8 mart Çarşamba günü saat 12:00'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kadın Sorunları  Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM)" Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. öğr. Olcay KARACAN ile '' Afet zamanında  kadınların birleştirici unsuru'' hakkında röportaj gerçekleştirilmiştir.

2)
24 Mayıs 2023 tarihinde Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Müge KANTAR DAVRAN tarafından TRT Çukurova Radyosu ‘’Gündeme Dair’’ programında ’’Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi’’ hakkında Canlı Yayın gerçekleştirilmiştir.

3)  31 Ekim 2023 tarihinde Çukurova Üniversitesi KADAUM Müdürü ve aynı zamanda da CTS Birim Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN Başkanlığında "Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM)" Yönetim kurulu  toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantı ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.