2021 Yılı Faaliyetleri

 

1) KADAUM Müdürü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN'ın katılımıyla 14 Ocak 2021 tarihinde Çukurova Üniversitesi AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen "Şiddet" seminerinin detayları için lütfen tıklayınız. 

 

2) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında KADAUM Merkezi tarafından 8 Mart 2021 tarihinde düzenlenen "Akademi'de KADIN" panelinin detayları için lütfen tıklayınız. 

 

3) Çukurova Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) yürütücülüğünde "Pandemi Sürecinde Yükseköğretimdeki Öğrencilerin Eğitiminin Fırsat Eşitliği ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çerçevesinde İncelenmesi: ÇÜ ve ATÜ Örneği"  isimli münferit proje için Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ortak anket çalışması 11 Haziran 2021 tarihinden itibaren yürütülmeye başlanmıştır.  Projenin bitiş tarihi ise Haziran 2022'dir. 

 

4) Çukurova Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Çukurova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ortaklığında 21 Haziran 2021 - 24 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar" başlıklı Sosyal Sorumluluk Okulu Projesi ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

 

5) Çukurova Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında 25 Kasım 2021 tarihinde düzenlenen "Adana'da Kadın Olmak Paneli ve Çalıştay" ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.