2022 Yılı Faaliyetleri

 

1) Çukurova Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 8 Mart 2022 Salı günü gerçekleştirilen "Cinsel Taciz ve Saldırı Biriminin Üniversitelerdeki Rolü" semineri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

2) Çukurova Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Çukurova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 22 Mart 2022 Salı günü gerçekleştirilen "Kadın Mücadelesi, Umudumuz" paneli ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız. 


3)TRT Çukurova Radyosunda 30 Mart 2022 çarşamba günü  Akdeniz'den Toroslara  programında saat 12:30 da canlı yayında Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) Merkez Müdürü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) bünyesinde faaliyet gösteren ''Cinsel Taciz Cinsel Saldırıya Karşı Destek Biriminin'' tanıtımı ve sunduğu hizmetler hakkında röportaj gerçekleştirilmiştir.


4) TRT Çukurova Radosunda 31 Mayıs 2022 Salı günü saat 11:10' da Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN ile ''Kadın eğitiminin önemi ve kalkınmadaki rolü'' röportaj gerçekleştirilmiştir.


5) TRT Çukurova Radyosunda 5 Temmuz 2022 Salı günü saat 12:00'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) Müdür Yardımcısı  Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Burcu AVCIBAY VURGEÇ, '' Çocuk yaşta erken ve zorla evlilikler'' ile röportaj gerçekleştirilmiştir. 

6) 22-23 Temmuz tarihlerinde C.Ü Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ''Çukurova Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri''nde Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) Tanıtım Stantını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Meryem TUNCEL'e desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tanıtım ve Tercih Günleri ile ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

7) TRT Çukurova Radyosunda 8 Aralık 2022 perşembe günü  Akdeniz'den Toroslara  programında saat 12:30 da canlı yayında Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Müge KANTAR DAVRAN ''Kadın için en çok öne çıkan sorunları neler? Toplumun Kadına Yüklediği Sorumluluklar, Dayatmalar ve Bakış Açısı"na dair söyleşi gerçekleştirilmiştir. 

8) 9 Aralık 2022 cuma günü KADAUM ofisinde Akademik Kurul toplantısı yapılmış olup, yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçilmiştir.  Yeni Yönetim Kurulu Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Prof. Dr Nuket ELPEZE ERGEÇ, Prof. Dr. Müge KANTAR DAVRAN, Doç. Dr. M.Eren ÖZTEKİN , Doç. Dr. Hatice YAZGAN, Doç. Dr. Burcu AVCIBAY VURGEÇ, Dr. Öğr. Üyesi Olcay KARACAN ve  Öğr. Gör. Dr. Mine Tülin ZATEROĞLU' dan oluşmuştur.