8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Mart 2024 tarihinde
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği” kapsamında; Çukurova Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAUM) ev sahipliğinde Mithat Özsan Anfisi’nde “Regl Dönemine Çok Boyutlu Bakış’’ konulu panel düzenlendi. Açılış konuşması KADAUM Merkez Müdürü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından yapılmıştır. KADAUM Yönetim Kurul Üyeleri Prof. Dr Nüket ELPEZE ERGEÇ, Prof. Dr. Müge KANTAR DAVRAN ve Doç. Dr. Burcu AVCIBAY VURGEÇ panelist olarak yer almıştır. Panelden sonra “Şiddet Önleme ve İzleme Merkez”i ile Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından “KADES uygulaması” tanıtımı yapılmıştır. Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Psikolog Beyza KAYAGUC ve T.C Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği Tuğba BULUT tarafından sunum gerçekleşmiştir. Sunumun önemi konusunda sergiledikleri hassasiyet için öğrencilerimize ve katılım sağlayan misafirlerimize teşekkür ederiz.
Seyhan Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi tarafından katılımcılara hijen paket dağıtımı yapılmıştır. Desteklerinden dolayı Dr. Burcu AK’a teşekkür ederiz.