“MİZOJİNİ: Hepsi Lilith’in Suçu” Semineri

Merkezimizin 22 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu Akademik Kurul Toplantısında almış olduğu karar neticesinde; 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılından itibaren yapılması planlanan seminer dizisinin, ilkini 12 Şubat 2020 Çarşamba günü Merkezimiz Akademik Kurul Üyesi Doç. Dr. Funda Gülay KADIOĞLU tarafından Üniversitemiz öğrenci ve çalışanlarına yönelik verilen “MİZOJİNİ:  Hepsi Lilith’in Suçu” başlıklı seminer ile gerçekleştirdik.

Bu güzel seminerde emeği geçen Akademik Kurul Üyemiz Sayın Doç. Dr. Funda Gülay KADIOĞLU’na, seminerimiz için bizlere ev sahipliği yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. M. Serdar TOROĞLU’na ve destekleri ile bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ederiz.