...

“TULIP Kadın Liderliğini Geliştirme ve Güçlendirme Programı

İstanbul Aydın Üniversitesi ev sahipliğinde 13 - 15 Ocak 2020 tarihlerinde 31 ilden 45 akademisyen bilim kadınının katılımı ile gerçekleştirilen “TULIP Kadın Liderliğini Geliştirme ve Güçlendirme Programına”; Üniversitemizi temsil etmek adına KADAUM Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Sorunları Birim Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Burcu AVCIBAY VURGEÇ katılmıştır.

YÖK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sezer Şener KOMSUOĞLU, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ilk kadın Rektörü  Prof. Dr. Gülsün SAĞLAMER, Yazılım Şirketi Başkanı Ufuk TARHAN, Bilgi Teknolojileri şirketi kurucu ortak ve CEO’su Prof. Dr. Aytül ERÇİL gibi alanına öncülük eden kadınlar tarafından gerçekleştirilen panel, eğitim ve mentörlük oturumlarında kadın öğretim üyelerinin yönetim ve liderlik alanlarında görünürlüğünün - etkinliğinin desteklendiği çalışmalar yapılmıştır.

Başarılı geçen çalışmaların ardından KADAUM Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Sorunları Birim Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Burcu AVCIBAY VURGEÇ’e sertifikası, Prof. Dr. Gülsün SAĞLAMER tarafından takdim edilmiştir.