“25 Kasım-Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”

21 Kasım tarihinde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü ve Sosyal Hizmet Kulübü işbirliğiyle düzenlenen “25 Kasım-Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” başlıklı bir panel gerçekleştirilmiştir.
Panel de Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi aynı zamanda Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAUM) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Dijital şiddetin kapsamı ve çeşitleri hakkında detaylı bilgiler aktarmıştır. Online platformlarda, sosyal medyada ve diğer dijital mecralarda gerçekleşen dijital şiddetin bireylerin güvenliği ve psikolojik sağlığı üzerindeki etkilerine vurgu yaparak dijital mecralarda dikkat edilmesi gereken unsurlara örnekler vererek sunu gerçekleştirilmiştir.