"Girişimcilikte Kadın Ruhu"

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılından itibaren yapılması planlanan seminer dizisinin, ikincisini 21 Şubat 2020 Cuma günü Girişimcilik Ekosistemi Derneği Başkanı Esra ÖZDEN tarafından Üniversitemiz öğrenci ve çalışanlarına yönelik verilen “Girişimcilikte Kadın Ruhu”  başlıklı seminer ile gerçekleştirdik.

Akif Kansu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen  etkinliğe KADAUM Başkanı Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, KADAUM Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Müge Kantar Davran ve Öğr. Gör. Dr. Seher KÜÇÜK, KADAUM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nüket ELPEZE ERGEÇ, KADAUM Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Burcu AVCIBAY VURGEÇ, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Özden’in, dünya ve Türkiye’de girişimciliğin durumu, Girişimcilik Ekosistemi Derneği’nin işleyişi ve kendi girişimleriyle ilgili verdiği bilgiler katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.