8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konferansı

6 Mart 2024 tarihinde
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konferansı” kapsamında; Çağ Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇAĞKAM) ev sahipliğinde “Cinsiyet Eşitliği Önündeki Bariyerler’’ konulu konferans düzenlenmiştir. Konferans 2 oturum olarak gerçekleştirilmiştir. 1. Oturumda Çukurova Üniversitesi KADAUM Müdürü ve aynı zamanda CTS Birim Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından “Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya Karşı Destek Birimi, CTS” sunumu yapılmıştır. Çağ Üniversitesinden Doç. Dr. Mustafa KALE tarafından “Beden İmajının Cinsiyet Üzerindeki Etkisi” isimli sunum gerçekleştirilmiştir. Panele KADAUM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. M. Eren ÖZTEKİN, KADAUM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Mine Tülin ZATEROĞLU ve Ayşegül YAĞMUR TEMEL de katılım sağlamıştır. Sergiledikleri hassasiyet için Çağ Üniversitesi akademisyenleri, öğrencileri ve katılım sağlayan misafirlere teşekkür ederiz.