Çağ Üniversitesi “Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇAĞKAM) Toplantısı

27 Eylül 2023 tarihinde Çukurova Üniversitesi KADAUM Müdürü ve aynı zamanda da CTS Birim Koordinatörü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan Başkanlığında Çukurova Üniversitesi “Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM)” ile Çağ Üniversitesi “Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇAĞKAM)” Merkez Müdürü Öğr. Gör. Emine Saraç, Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Eda Yaşa Özeltürkay ile KADAUM ofisinde toplantı gerçekleştirilmiştir. Bu toplantıda iki merkez arasındaki iş birlikleri, çalıştay ve kongre hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya KADAUM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hatica Yazgan ve KADAUM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. M. Eren Öztekin katılım sağlamıştır.