“Inovatif Girişimci Kadınlar Projesi”

9 Haziran 2022 tarihinde “Inovatif Girişimci Kadınlar Projesi”, Alman Federal Ekonomik İş Birliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) tarafından finanse edilen PEP- Ekonomik Fırsatların Desteklenmesi Programı kapsamında; Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GİZ) ve Seyhan Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi iş birliği ile yürütülen PEP Programı Sosyal Uyum Atölye etkinlikleri kapsamında kız öğrencilerine Çukurova Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) Merkez Müdürü ve CTS Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından CTS birimi tanıtıldı. Çiğdem TOLUNAY DÖNMEZ tarafından Üniversite öğrenci kulüpleri hakkında ve Ahmet GÜNGÖR tarafından YÖS hakkında detaylı bilgiler verildi. Toplantı sonrasında öğrencilere TEKNOKENT gezileri gerçekleştirildi ve TEKNOKENT hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.